Studio huren Groningen

Op zoek naar een studio in de stad Groningen? Spot In aanhuurmakelaar helpt je bij het vinden van de geschikte huurwoning. Op basis van jouw woonwensen maken wij een selectie uit ons uitgebreide woningbestand. Profiteer van ons uitgebreide netwerk van huizenbezitters en makelaars en vind jouw droomhuis!

Studio huren in Groningen

Studio in Groningen hartje centrum

Naar wat voor studio in Groningen ben jij op zoek? Wil je in hartje centrum wonen? Door eerst je wensen in kaart te brengen kunnen wij gerichter zoeken. Tijdens dit zoekproces staat persoonlijke begeleiding voorop. Stap voor stap staan wij jou bij van zoektocht, tot het ondertekenen van het huurcontract, tot het opzeggen van de huur na afloop van de huurperiode. Daarin maakt Spot In het verschil.

  •  Wekelijks nieuw aanbod van studio’s in Groningen
  •  Vrijblijvende bezichtigingen, ook buiten kantoortijden
  •  Groot aanbod zelfstandig woonruimte
  •  Woonruimte voor bepaalde en onbepaalde tijd
  •  Gestoffeerde en gemeubileerde studio’s
  •  Persoonlijk advies van onze professionals
  •  Huurtoeslag mogelijkheden

Gemeubileerde of gestoffeerde studio

Wil je tijdelijk in Groningen een gemeubileerde studio huren? Spot In biedt naast gemeubileerde studio’s ook gestoffeerde woonruimten aan in Groningen. Wat is nou precies het verschil? Bij gestoffeerde verhuur is de woning voorzien van vloerbekleding, gordijnen en verlichting. Bij gemeubileerde verhuur is de woning ingericht als een vakantiewoning en zijn alle basiszaken aanwezig. De woning is gestoffeerd en voorzien van meubels.

We werken nauw samen met KeyPro Housing die met name expats en buitenlandse studenten voorziet van compleet meubilair op maandelijkse huur basis. Ze richten kamers, studio's, appartementen maar ook complete woonhuizen in! Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Laat ons je helpen zoeken, schrijf je gratis in!

Ontvang het meest recente aanbod van huurwoningen in Groningen.

Schrijf je gratis in