Voorstellen

Spot IN is de beste aanhuurmakelaar in de stad Groningen. Geen alledaagse traditionele makelaar, maar één met een opvallende uitstraling die de moderne taal spreekt. Liefde voor het vak, persoonlijke benadering en creativiteit is wat Spot IN kenmerkt. Wij zorgen ervoor dat zowel huurder als verhuurder zich te allen tijde goed geïnformeerd voelt.

Onze servicegerichte aanhuurmakelaars Lucinda Kat, Saskia Rot en Simone Rommets zijn u graag van dienst. Spot IN is een kantoor gevestigd en actief in Groningen met een specialisme voor de aanhuur. 

Werkwijze

Spot IN aanhuurmakelaar helpt je bij het vinden van de juiste huurwoning voor jou! Door eerst je wensen in kaart te brengen kunnen wij gerichter zoeken. Tijdens dit zoekproces staat persoonlijke begeleiding voorop. Stap voor stap staan wij jou bij van zoektocht: van het ondertekenen van het huurcontract, tot het opzeggen van de huur na afloop van de huurperiode. Daarin maakt Spot IN het verschil.

Tarieven

Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’. Als jij ons inschakelt en besluit van onze diensten gebruik te maken brengen wij een vergoeding in rekening indien Spot IN een succesvolle aanhuur tot stand brengt. Hiervoor hanteren wij vaste bedragen die nooit hoger zijn dan de maandelijkse huursom, te vermeerderen met 21% BTW. 

Geïnteresseerd in vastgoedbeheer? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

Laat ons je helpen zoeken, schrijf je gratis in!

Ontvang het meest recente aanbod van huurwoningen in Groningen.

Schrijf je gratis in