Appartement aan de Pelsterstraat - centrum - Groningen

Appartement van 48m² in Groningen

Beschikbaar per direct. Een prachtig appartement van ongeveer 48m2 midden in de binnenstad van Groningen. Het appartement is gelegen in een nieuwbouwcomplex tussen de Herestraat en de Pelsterstraat. Er is een groot gezamenlijk dakterras aanwezig. 

De keuken is luxe uitgevoerd en voorzien van elektrische kookplaten, combimagnetron, vaatwasser, ruime koelkast, vrieskast en afzuigkap. Alles inbouw. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een bad, een douche met thermostatische kraan en een wastafel met luxe mengkraan. Het appartement beschikt over een aparte ruimte met wasmachine aansluiting. Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd met wit geschilderde wanden, vloer en verlichting.

Het geheel kent een luxe uitstraling en is uitsluitend geschikt voor werkende mensen die voor langere tijd in Groningen verblijven.

Huurprijs: €900 euro exclusief (kale huur). Servicekosten 50 euro per maand. Nutsvoorzieningen dienen zelf afgesloten te worden.
Borg: 2 maanden.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Deze woning is helaas al niet meer beschikbaar, maar geeft een goed beeld van het soort woningen dat we voor je kunnen vinden. Heb jij onze hulp nodig? Schakel ons dan in en neem contact op via 050-2110488 of mail naar info@spotin.nl .

Bellen is sneller!
050 211 04 88

Prijs € 900 p.m.

Straat: Pelsterstraat
Wijk: centrum
Woonplaats: Groningen
Woontype: Appartement
Voorschot g/w/e: € - p.m.
Servicekosten: € 50 p.m.
Huursubsidie: niet mogelijk
Status: Verhuurd
Aanvaarding: direct
Minimale huurperiode: 12 maanden
Interieur: Gestoffeerd
Soort bouw: nieuw
Oppervlakte: 48m²
Aantal kamers: 2
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Type verwarming: vloerverwarming
Buitenruimte: gezamenlijk dakterras
Huisdieren: Niet toegestaan
Internet / TV: exclusief
Parkeergelegenheid: -
Parkeervergunning: Vereist


1