Studio aan de Nieuweweg - Centrum - Oost - Groningen

Studio van 25m² in Groningen

Per eind november beschikbaar. Veertien prachtige nieuwbouwstudio’s gelegen op een rustige locatie aan de Nieuweweg, op loopafstand van het centrum van Groningen en het UMCG.

Indeling:

Op de begane grond bevindt zich de entree van het complex met tevens een ruime fietsenberging. Tevens bevinden zich op de begane grond twee studio’s, die elk beschikken over een eigen entree. Via de gezamenlijke entree kunnen de overige studio’s worden bereikt middels het trappenhuis. Op alle verdiepingen bevinden zich drie studio’s per verdieping. In totaal heeft het pand 4 verdiepingen. Op het dak bevindt zich tevens nog een dakterras van ongeveer 14m2 voor gezamenlijk gebruik.

De studio’s:

De groottes van de studio’s variëren van 25m2 t/m 28m2. Allen beschikken ze over een eigen keuken en badkamer met douche en toilet. De studio's worden volledig gestoffeerd opgeleverd en kennen een luxe afwerkingsniveau. De keuken zal worden voorzien van een koel/vriescombinatie, kookplaat, afzuigkap en een vaatwasser en de badkamer zal volledig worden betegeld en worden voorzien van een douche, toilet, wastafel + meubel en een designradiator.

Huurprijzen variëren van €740 tot €760 inclusief gas, water, licht, inventaris, diensten, stoffering en servicekosten. Kale huurprijzen variëren tussen de €580 en €605 en de servicekosten zijn vastgezet op €30.

Huurtoeslag voor 23 jaar of ouder is mogelijk op alle studio's. 

Bijzonderheden:

  • Nieuwbouw
  • Toplocatie nabij de Diepenring
  • Huurtoeslag vanaf 23 jaar mogelijk
  • Beschikbaar per eind november

*Dit object verhuren wij in opdracht van de verhuurder, huurder is geen makelaarsvergoeding verschuldigd aan Spot IN

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Deze woning is helaas al niet meer beschikbaar, maar geeft een goed beeld van het soort woningen dat we voor je kunnen vinden. Heb jij onze hulp nodig? Schakel ons dan in en neem contact op via 050-2110488 of mail naar info@spotin.nl .

Bellen is sneller!
050 211 04 88

Prijs € 580 p.m.

Straat: Nieuweweg
Wijk: Centrum - Oost
Woonplaats: Groningen
Woontype: Studio
Voorschot g/w/e: € 75 p.m.
Servicekosten: € 30 p.m.
Huursubsidie: Mogelijk
Status: Verhuurd
Aanvaarding: Eind november
Minimale huurperiode: 12 maanden
Interieur: Gestoffeerd
Soort bouw: Nieuwbouw
Oppervlakte: 25m²
Aantal kamers: 1
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Type verwarming: Centrale Verwarming
Buitenruimte: Gezamenlijk dakterras
Huisdieren: Niet toegestaan
Internet / TV: Exclusief
Parkeergelegenheid: In de straat
Parkeervergunning: Vereist


1