Appartement aan de Helper Oostsingel - Groningen - Zuid - Groningen

Appartement van 50m² in Groningen

Gerenoveerd 2-kamer appartement beschikbaar per half augustus in Groningen-Zuid.  

In een bestaand gebouw wordt momenteel hard gewerkt aan het realiseren van 3 nieuwe appartementen verdeeld over twee verdiepingen. Het appartement (1) op de eerste verdieping en op de tweede verdieping (2) zijn nog beschikbaar.  

Appartement 1 is circa 50m2 en gelegen op de eerste verdieping. Entree via halletje waar separaat toilet en badkamer met douche en wastafel inclusief wasmeubel zich bevinden. Ruime woonkamer van ca.30m2 en aangrenzend de keuken met balkon aan de achterzijde. Aan de voorzijde bevindt zicht een ruime kamer van ca.20m2. Het geheel heeft hoge ramen en veel lichtinval. De keuken is voorzien van een vier pits kookplaat, koelkast inclusief vriesvak, afzuigkap en vaatwasser.  

Appartement 2 is circa 50m2 en beschikt over twee slaapkamers en is gelegen op de tweede verdieping (de extra slaapkamer bevindt zich echter op de eerste verdieping en is ca.6m2). Entree in de woonkamer met open keuken. Aparte badkamer voorzien van luxe douche met glazen douchewanden, toilet en wastafel met meubel. De slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. De oude houten balken heeft men in tact gehouden wat er erg sfeervol uitziet. Daarnaast zijn er bij de keuken en badkamer dakkoepels geplaatst voor extra lichtinval.  

Bijzonderheden: 

- Beschikbaar per 18 augustus

- Huurprijs 835 kale huur (995 euro inclusief g/w/e en servicekosten)

- Borg 2 maanden huurprijs inclusief

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Deze woning is helaas al niet meer beschikbaar, maar geeft een goed beeld van het soort woningen dat we voor je kunnen vinden. Heb jij onze hulp nodig? Schakel ons dan in en neem contact op via 050-2110488 of mail naar info@spotin.nl .

 

Bellen is sneller!
050 211 04 88

Prijs € 835 p.m.

Straat: Helper Oostsingel
Wijk: Groningen - Zuid
Woonplaats: Groningen
Woontype: Appartement
Voorschot g/w/e: € 85 p.m.
Servicekosten: € 20 p.m.
Huursubsidie: Niet mogelijk
Status: Verhuurd
Aanvaarding: 18 augustus
Minimale huurperiode: 12 maanden
Interieur: Gestoffeerd
Soort bouw: Bestaande bouw
Oppervlakte: 50m²
Aantal kamers: 3
Keuken: Eigen
Douche: Eigen
Toilet: Eigen
Type verwarming: CV
Buitenruimte: Balkon
Huisdieren: Niet toegestaan
Internet / TV: Exclusief
Parkeergelegenheid: In de straat
Parkeervergunning: Vereist


1